ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ И ФОТОВОЛТАИЧНИ ИНСТАЛАЦИИ

MOON2Go тип 2 22kW, 32A, 3ph
2 700,00 лв 2 700,00 лв 2700.0 BGN